Charmante kamers
Beschikbaarheid

Uw inzending is verstuurd naar ons.
Wij behandelen zo snel mogelijk.
Uw inzending kan niet worden uitgevoerd.
Please vernieuwen.
Het e-mailadres lijkt niet geldig! Dank je wel controleren.
Votre formulaire comporte une erreur. Merci de vérifier
Le Mas Des Marguerites
Een charmante chambre d'hote in Maussane-les-Alpilles, in de vallei van Baux de Provence, dichtbij St Remy de Provence

+33 (0)4.90.54.20.48
+33 (0)6.72.21.94.48
Chemin de la pinède
13520 Maussane les Alpilles
      
Delen op FacebookDelen op Twitter

Bezoek onze charmante kamers en suite in de Vallee des Baux de Provence

 

Charmante kamers

Wij verwelkomen u graag in onze vijf ruime kamers. (Twee kamers en drie suites.) Ze zijn allemaal elegant en met een persoonlijke noot ingericht en hebben een rustige uitstraling.  

Kijk nu hoe ze eruit zien:

 

De Arlésienne

Een suite met een mezzanine. Voorzien van airconditioning en heeft een oppervlakte van 33 m². In deze suite zijn een tweepersoonsbed van 160 cm breed en twee uitschuifbedden van elk 90 cm breed aanwezig en is geschikt voor 4 personen.


 

De Cigale

Een suite met een mezzanine. Voorzien van airconditioning en heeft een oppervlakte van 33 m².  In deze suite zijn een tweepersoonsbed van 160 cm breed en twee uitschuifbedden van elk 90 cm breed aanwezig en is geschikt voor 4 personen.


 

De Cézanne

Een suite met een mezzanine. Voorzien van airconditioning en heeft een oppervlakte van 33 m². In deze suite zijn een tweepersoonsbed van 160 cm breed en een uitschuif bed van 90 cm breed aanwezig en is geschikt voor 3 personen.


 

De Van Gogh

Een kamer voorzien van airconditioning met een oppervlakte van 24 m². In deze suite zijn bedd van 180 cm. De kamer is geschikt voor 2 personen.


 

De Lavande

Een kamer voorzien van airconditioning met een oppervlakte van 24 m². In deze suite zijn twee eenpersoonsbedden van 90 cm breed aanwezig die naar behoefte aan elkaar geschakeld of los van elkaar kunnen staan. De kamer is geschikt voor 2 personen. Deze kamer is toegankelijk voor mindervaliden.


 

 Het culinaire ontbijt wordt geserveerd afhankelijk van het weer in de ontbijtzaal of onder de luifel op ons terras. Bij ons ontbijt serveren wij: thee, koffie, een ruime selectie confituren, vers brood, huisgemaakte taarten en gebak. Maar ook vers fruit en yoghurt.

Alle kamers hebben een eigen ingang en privé terras op het zuiden. Elk terras is overdekt en uit de wind en grenzend aan de ruime tuin en het zwembad. Er zijn zonnebedden, tuinstoelen en tafels zodat dat u op uw terras rustig iets kunt eten of drinken.

Verder zijn de airconditioned kamers uitgerust met:

een koelkast
een mogelijkheid om thee of koffie te zetten
een föhn
een tv
gratis Wi-Fi

De badkamers, bij elke kamer of suite hebben een douche of bad en een aparte toiletruimte. Voor de aankleding van de kamers en suites hebben Bruno en Isabelle zich, voor wat betreft de authentieke quilts en het kalk op de muren, laten inspireren door het oker van de Roussilion. Isabelle & Bruno nodigen u graag uit voor een bezoek…